Formația din Moldova este la doar un punct de ”câini”, după două egaluri, cu Rapid București și Petrolul Ploiești și două înfrângeri în primele patru runde. Totodată, antrenorul fără licență, Marius Croitoru, are un singur succes în ultimele 21 de partide oficiale disputate, pe 30. 10. 2022, cu UTA, la Arad, 1-0, când se afla sub contract cu FC Argeș. În intervalul ce a urmat, Croitoru, fie că s-a aflat la piteșteni sau la moldoveni, a obținut 10 remize și 10 înfrângeri. În ultima rundă, acasă, cu FCU 1948, echipa sa a cedat la limită, 0-1, după un gol marcat de Juan Bauza în minutul 45+14. 3-2 a câștigat Dinamo, în ultimul meci direct, jucat la Botoșani, pe 6 mai 2022. Astfel oficialii clubului nostru au scos spre comercializare tichetele de acces la această partidă.
Așadar, confruntarea din această rundă este decisivă pentru antrenorul Patache și pentru elevii săi. Echipa moldoveană și-a creat ocazii de gol în ultimele partide, dar defensiva a fost foarte slabă. Doar cu Rapid nu a primit gol. „Eu nu simt că banca tehnică e problema noastră. Am avut și avem antrenori foarte buni, de la care am învățat multe, am primit sfaturi bune pe care le-am asimilat și care m-au ajutat. Am mai spus-o, poate să vină și Mourinho, n-are ce să ne facă! Acum avem un antrenor bun, tânăr, Patache, care cunoaște fenomenul”, este părerea lui Eduard Florescu, jucător care a contribuit la 11 reușite ale echipei sale (din 18), cu 7 goluri și 4 assist-uri.
FC Botoșani este pe poziția a 15-a în clasamentul formei, cu 3 puncte obținute în ultimele 5 jocuri, golaveraj 5-8. Dinamo Bucuresti: Forma echipei, știri și statistici Dinamo vine după cinci înfrângeri la rând și este într-o situație foarte complicată. UTA și Poli Iași, primele echipe de deasupra liniei retrogradării directe, sunt la 13 puncte distanță. Dacă punctele s-ar înjumătăți în acest moment, „câinii” ar avea de recuperat 7 ca să nu retrogradeze automat, ceea ce ar fi dificil spre imposibil. „Asta e realitatea, trebuie să jucăm doar la victorie. O să dau totul pentru victorie, văd că și jucătorii fac asta. Sunt sigur că vom fi la un nivel bun, suficient cât să câștigăm.
SPORT.RO - Stiri din sport Stiri si informatii de ultima ora din sport, interviuri si comentarii la cald din fotbalul de pretutindeni. Afla cele mai noi stiri de pe site!
David, Dican, Florescu Atacanţi Ngoma, Drole, Friday Echipă probabilă Dinamo Bucuresti Golubovic Lucas, Patriche, Bena Moura, Ilic, N. Roșu, Cr. Costin Bordușanu, Gregorio, Politic Statistica meciurilor directe FC Botoșani v Dinamo Bucuresti Cele două combatante s-au mai întâlnit de 23 de ori. În 5 din ultimele 6 jocuri s-au marcat minim două goluri. Botoșănenii au câștigat cu 4-0 ultimele două confruntări de acasă cu bucureștenii. Cote pentru FC Botoșani v Dinamo Bucuresti Moldovenii au cea mai slabă defensivă din campionat. Betano bet oferă cota 1.
Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct online 18 decembrie acum 2 ore — Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct online 18 decembrie 2023 acum 9 ore — FCM Alexandria vs FC Botoşani în direct 2 noiembrie 2023 21 aug.
[VEZI ONLINE=] Botoşani vs Dinamo București în direct acum 2 ore — [LIVE] Suivez le score FC Dinamo Bucuresti 1948 FC Botosani en direct et résultat du match avec notre Livescore football.
S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Botoșani. Vezi programul caselor de bileteDinamo caută victoria în etapa a 5-a din Superliga României! Partida dintre Dinamo București și FC Botoșani, se va disputa luni, 14 august, de la ora 20:30, pe Arcul de Triumf din București. ”Câinii” vin după trei înfrângeri consecutive, cu CSU Craiova, FCSB și Sepsi, dar și după un egal cu U Cluj. Și, la prima vedere, premisele sunt pozitive pentru dinamoviști.
Jucătorii lui Dinamo simt diferența de nivel dintre Liga a 2-a și Liga 1, nu e ușor pentru ei. Simt că vor să crească, muncesc mult, în privința asta nu am de ce să mă plâng”, a sintetizat Kopic. Contra celor de la Universitatea Cluj, Amzăr a primit al 7-lea cartonaș galben din acest sezon și va fi suspendat. Cel mai probabil, în locul său va intra Cristi Costin. Și Bani este suspendat pentru cumul de "galbene". Dinamo SE AFLĂ pe ultimul loc în clasamentul formei, fără niciun punct luat în ultimele 5 etape, golaveraj 2-7. Echipe probabile Echipă probabilă FC Botoșani Portar Ducan Fundași R. Benzar, Mutombo, Pius, Dragu Mijlocaşi G.
Dinamo Bucuresti | Bucharest 416 K urmăritori. . 41 urmăriri. Bine ați venit pe pagina oficială de Facebook a echipei DINAMO 1948 BUCUREȘTI! ⚪. . Urmăreşte. . Postări.