top of page

My Siteグループ

公開·131名のメンバー

İstanbulspor AŞ Trabzonspor Kulübü maç özeti 19 Aralık 2023

Süper Lig, İstanbulspor AŞ - Trabzonspor maç istatistikleri. Tahminleriniz için Atılan Goller, Yenen Goller, Gol Atamadığı Maçlar, KG VAR ve daha fazla ...

2023 12:40:00 / Güncelleme: 18. 2023 12:53:14Anadolu Ajansı Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında yarın İstanbulspor'a konuk olacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'ndaki karşılaşma saat 20. 00'de başlayacak. Ligde 15 haftada 26 puan toplayarak 4. sırada yer alan bordo-mavililer, İstanbulspor deplasmanında da kazanarak üst sıralardaki yerini korumayı hedefliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ikinci kez göreve gelmesinin ardından 4 dış saha maçında ikişer galibiyet ve beraberlik alarak yenilgi görmeyen Karadeniz ekibi, İstanbulspor'u da mağlup ederek bu başarısını sürdürmeye çalışacak. Trabzonspor'da Orsic, Fernandez, Pepe ve Göktan Gürpüz'ün sakatlıkları devam ediyor. Bordo-mavililer, bugün kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamladıktan sonra özel uçakla İstanbul'a gidecek. Hiç eksik bir şey yoktu. Sonraki haftalarda gol gelmedi. Bu son haftalarda golün gelmesi de benim açımdan iyi oldu. Ben her zaman kendimi hazır tutuyorum. Pendikspor maçına da öyle hazırlanıyorum. Takımımız da iyi hazırlanıyor, taktik ve teknik olarak. Eğer hocam görev verirse elimden gelen her şeyi yapacağım. " Adolfo Gaich, son haftalarda kaybetmediklerine dikkat çekerek, "İç sahada galip geliyoruz. Bu da takımın moralini yerinde tutuyor ama tüm hafta boyunca oynayacağımız rakiplere karşı inanılmaz bir hazırlık içine giriyoruz. İSTANBULSPOR A.Ş. TRABZONSPOR - Maç Detayları TFF İSTANBULSPOR A.Ş. TRABZONSPOR - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Tvnspor Fb Fenerbahçe Istanbulspor Kadrosu 2023 Fenerbahçe , — Youtube Fenerbahçe İstanbulspor maçı geniş maç özeti 2023fenerbahçe , Fenerbahçe Istanbulspor Son dakika: Trabzonspor'un İstanbulspor maçı ... hafta beIN Sports maç özetleri haberimizde. TRENDYOL SÜPER LİG 9. HAFTA BEIN SPORTS MAÇ ÖZETLERİ (VİDEO)21. 10. 2023 13:30 MONDİHOME KAYSERİSPOR 3 - 1 ÇAYKUR RİZESPOR A. Ş. MAÇ ÖZETİ İÇİN 21. 2023 16:00 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A. 1 - 0 BITEXEN ANTALYASPOR MAÇ ÖZETİ İÇİN 21. 2023 16:00 TÜMOSAN KONYASPOR 1 - 2 SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A. 2023 19:00 GALATASARAY A. 2 - 1 BEŞİKTAŞ A. MAÇ ÖZETİ İÇİN 22. 2023 13:30 EMS YAPI SİVASSPOR 0 - 1 KASIMPAŞA A. 2023 16:00 İSTANBULSPOR A. 2 - 1 MKE ANKARAGÜCÜ MAÇ ÖZETİ İÇİN 22. İstanbulspor 0-2 Trabzonspor KAPAT. MAÇ MERKEZİ · KULÜP · Tarihçe · Kulüp Tüzüğü · Kurumsal Kimlik · Kulüp Üyeliği · Trabzonspor maçı hazırlıklarımız başladı. İstanbulspor maçı ... Trabzonspor, İstanbulspor maçına odaklandıBeşiktaş haberleri: Beşiktaş Yönetim Kurulu, Rıza Çalımbay'la sözleşme konusunu 27 Aralık'ta görüşecek 18. 12. 2023 15:03:00Anadolu Ajansı Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, teknik direktör Rıza Çalımbay'la sözleşmesi ile ilgili görüşmeyi 27 Aralık Çarşamba günü yapacak. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ile önceki yönetim kurulunun yapmış olduğu sözleşme uyarınca 18 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan görüşmeler, 27 Aralık Çarşamba günü yapılacak olup kamuoyuna bilgi verilecektir. " denildi. AAUEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu18. İstanbulspor'un 'tek' taraftarı: Bir hafta kala herkes vazgeçiyor 25 Oca 2023 — Bu maç gündem oldu ve bu da benim için şaşırtıcı oldu. Kulüp, Trabzon maçından sonra dönüş yaptı ve tesislere davet ettiler. Asbaşkanımız ve ... AAÇaykur Rizesporlu Gaich, Pendikspor maçını değerlendirdi18. 2023 12:30:00 / Güncelleme: 18. 2023 13:50:11Anadolu Ajansı Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahasında 21 Aralık Perşembe günü Siltaş Yapı Pendikspor'u konuk edecek Çaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Adolfo Gaich, maçta görev alması halinde elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi. Arjantinli oyuncu, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son hafta MKE Ankaragücü maçından son dakikada da olsa attığı golle beraberlikle ayrıldıklarını ifade ederek, "Gol atmamız ve puan almamız benim için ayrı bir sevinçti. Çok sevindim golden sonra. " dedi. Gaich, maçtan sonra yaşananları tasvip etmenin mümkün olmadığını vurgulayarak, "Hakeme yapılan çok üzücüydü. 2023 14:30:00Anadolu Ajansı Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunun eşleşmeleri belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi'nde yapılan kura çekiminde son şampiyon Manchester City, Galatasaray'ın yer aldığı gruptan ikinci olarak çıkan Kopenhag ile eşleşti. Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları, 13-14 ve 20-21 Şubat, rövanşları ise 5-6 ile 12-13 Mart 2024 tarihlerinde oynanacak. Eşleşmeler şöyle: Porto (Portekiz)-Arsenal (İngiltere) Napoli (İtalya)-Barcelona (İspanya) Paris Saint-Germain (Fransa)-Real Sociedad (İspanya) Inter (İtalya)-Atletico Madrid (İspanya) PSV Eindhoven (Hollanda)-Borussia Dortmund (Almanya) Lazio (İtalya)-Bayern Münih (Almanya) Kopenhag (Danimarka)-Manchester City (İngiltere) Leipzig (Almanya)-Real Madrid (İspanya) AATrabzonspor haberleri: Trabzonspor, yarın İstanbulspor'a konuk olacak18. Trendyol Süper Lig 9. Hafta beIN Sports Maç Özetleri (VİDEO) - 24 Ekim Salı | Özgün HaberlerTrendyol Süper Lig 9. Hafta Maç ÖzetleriSüper Lig’de 9. hafta heyecanı tamamlandı. Birbirinden çekişmeli maçlara konuk olduğumuz haftada liderlik koltuğu değişmedi. Galatasaray evinde Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ederek 2. sıradaki yerini korudu. Fenerbahçe bol gollü geçen Hatayspor maçından 4-2 galip geldi. Djiku'dan derbi yorumu 11 saat önce — Alexander Djiku, kulübün televizyon kanalına açıklamalarda bulundu. İlk zamanlarda kendisine yapılan eleştirileri normal bulduğunu belirten ... Haftalık Bülten BEYOĞLU YENİ ÇARŞI FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. MERSİN İ.Y. TFF 2.Lig, TFF 2.Lig, ZEKİ YÜCETÜRK. 19.12.2023, ESENYURT NECMİ KADIOĞLU STADI, 20:00, İSTANBULSPOR A.Ş. Bu olayla ilgili ne benim, ne de Rizespor'un hiçbir alakası yoktu ama futbol adına üzücü. Ne yazık ki Türkiye'nin başkentinde böyle bir şeyin olması bizi üzdü. " şeklinde konuştu. Pendikspor maçına hazırlandıklarını kaydeden Gaich, şöyle devam etti: "Moral olarak iyi durumdayız. Benim de gol atınca moralim düzeldi. Bir forvetin olmazsa olmazı gol atmaktır. Gelir gelmez gol atmam benim için çok sevindiriciydi ama o süreçte de çalışmalarıma devam ettim. İstanbulspor: 0 - Trabzonspor: 2 | MAÇ SONUCU 6 Ağu 2022 — Trabzonspor - İstanbulspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle - İstanbulspor Haberleri. İstanbulspor: 0 - Trabzonspor: 2 | MAÇ SONUCU.

グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報を入手したり、動画をシェアすることができます。

メンバー

• Mansi Kothari
    Mansi Kothari
  • Ý Như
    Ý Như
  • Jatin Sharma
  • gadoho8734
  • Ivory County
    Ivory County
bottom of page