top of page

My Siteグループ

公開·164名のメンバー

Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct 18.12.2023

... V. V. Î. E. 1, 26. 10, FCU 1948 CRAIOVA, 20, 7, 3, 10, 31, 33. V. V. Î. V. Î. -2, 24. 11, FC VOLUNTARI, 20, 6, 6, 8, 26, 33. Î. V. E. V. E. -7, 24. 12, SC ...

Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct live 18 decembrie acum 2 ore — Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct live 18 decembrie 2023 Live HD CS Universitatea Craiova 1:0.Live coverage of the Dinamo Bucuresti ... Pozitie in clasament FC BOTOSANI Superliga ... V. V. Î. E. 1, 26. 10, FCU 1948 CRAIOVA, 20, 7, 3, 10, 31, 33. V. V. Î. V. Î. -2, 24. 11, FC VOLUNTARI, 20, 6, 6, 8, 26, 33. Î. V. E. V. E. -7, 24. 12, SC ... Sau măcar asisturile. Dinamo ajunge destul de bine în fața porții, dar nu reușește să marcheze. Eu am zis încă de la începutul sezonului, când lucrurile păreau că sunt ok, dar am zis să avem puțină răbdare, până când trece emulația promovării. S-au câștigat rapid niște puncte, dar trebuie să ai ceva mai multă valoare, pe durata unui campionat. Majoritatea jucătorilor pe care îi are Dinamo acum nu aveau experiență foarte bună la nivel înalt, în campionatele în care au jucat. Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct 2022 18 decembrie acum 2 ore — 2022, FC U Craiova 1948 - FC Botoşani 3-2. direct de PRIMA Sport, U Craiova vs Botoşani în direct 2022 11 decembrie 2023 Sport acum 2 Marius Niculae: "Dinamo nu trage obloanele dacă pierde cu Botoșani. A trecut prin clipe mult mai grele" | Sport. roData publicarii: Sambata 16 Decembrie 2023, 13:00 Data actualizarii: Sambata 16 Decembrie 2023, 13:02 Marius Niculae s-a format la juniorii "câinilor" (1990-1996) și a jucat pentru Dinamo în patru perioade (1996-2001, 2008-2010, 2011-2012, 2015), fiind considerat unul dintre cei mai performanți atacanți ai "roș-albilor" din ultimii 30 de ani (247 meciuri, 112 goluri). "Săgeată", care este acum antrenor de juniori la Academia CS Dinamo, a vorbit despre situația delicată în care se găsește echipa din Liga 1. Au reușit să renască și ar fi păcat ca lucrurile să nu continue pe un trend bun. Eu zic că au nevoie de câțiva jucători de valoare. La ultimul meci pe care l-am văzut, cu 'U' Cluj, s-a văzut acea lipsă de jucători care să-ți facă diferența. Au dominat partida cap - coadă, dar nu au reușit să marcheze. Și la meciul cu FCSB, soarta a fost decisă de un moment al jocului în care un jucător a făcut diferența. "Cred că trebuie schimbat puțin și stilul de joc" Cifrele lui Dinamo vorbesc de la sine. Ca atacant, golurile te țin în viață. [[TRĂI!]++] Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct online 18.1 acum 2 ore — Ce amendă a primit Dinamo pentru paharul aruncat în capul arbitrului asistent! Dinamo a învins-o pe FC Botoșani, scor 1-0, în etapa a 5-a din ... Dinamo1948 - Stiri si articole, clasamente si sondaje, radio si chat pentru suporterii dinamovisti de pretutindeni. Dinamo suntem noi! Stiri Dinamo17. 12. 2023 – Sinteza ZileiDinamo inainea unui meci de la care spera cele 3 puncte. Discutam despre ultimele noutati de la echipa alaturi de invitatii nostri speciali, administratorul judiciar... Cine ne va arbitra la Botosani! Dinamo se va deplasa în Moldova pentru o victorie care ar insemna o adevărată gură de oxigen într-o perioadă extrem de grea a clubului. Partida... Sper ca cei din Liga 1 să facă transferurile necesare, în această pauză competițională, și să rămână în prima divizie, acolo unde le este locul. × Jucători FC Dinamo 1948 / Foto - Gabriel Chirea Fani FC Dinamo 1948 / Foto - Gabriel Chirea FC Dinamo 1948 - FC Botoșani / Foto - Gabriel Chirea Marius Niculae / Foto - Gabriel Chirea Știu ce a zis domnul Iftime, dar Dinamo nu trage obloanele dacă pierde cu Botoșani. În niciun caz. Dinamo a trecut prin clipe mult mai grele. Dacă ne aducem aminte, acum doi ani era într-o situație critică. "Acum doi ani FCD era într-o situație critică, dar a reușit să renască" "Sper ca noul an să aducă sănătate pentru toți dinamoviștii, asta e cel mai important. La CS Dinamo lucrurile sunt bine organizate, după 15 ani au luat titlul la rugby, e un plus în afară de cele de la handbal. Sperăm să vină titlul și la alte sporturi. La fotbal, CS-ul este în grafic, FC-ul nu prea. Eu sper să nu vedem un derby Dinamo - Dinamo în Liga 2. EditorialeRăsplată întârziată! Dinamo este într-o perioadă de schimbări, după demiterea antrenorului principal, directorul sportiv și-a anunțat plecarea din club, de această dată vorbim despre o demisie. Gest... Curățenie, altfel,, ne-am curățat”Dinamo trece prin momente catastrofale din punct de vedere sportiv. O nouă înfrângere în Superligă, le-am pierdut șirul și Dinamo se uită cum restul echipelor... Video17. 13. Marius Niculae: "Dinamo nu trage obloanele dacă pierde acum 2 zile — dinamo stadion Dinamo Superliga FC Dinamo 1948 - FC Botoșani / Foto - Gabriel Chirea "Când am venit la Dinamo, pe legitimația mea scria CS ... Asta își spune cuvântul acum pe rezultate. Indiferent ce antrenor este, Burcă sau Kopic, Dinamo are nevoie de transferuri, dar să aducă jucători care pot face diferența în momentele-cheie ale unei partide. Având în vedere stituația din clasament, cred că trebuie schimbat puțin și stilul de joc, pentru că orice punct contează. Dinamo nu mai poate să facă pași greșiți. Eu cred că echipa se poate salva de la retrogradare, pentru că sunt șanse. Pertandingan oțelul galați vs fc voluntari ... Botoșani, FCSB, and FCU Craiova 1948. Currently, UTA Arad rank 10th, while SC direct Oțelul Galați vs Dinamo București - 13:30 pe azscore. Sâmbătă, 25 ... Dinamo1948 - Stiri si articole, clasamente si sondaje, radio si acum 3 ore — Dinamo este obligată să învingă la Botoșani pentru a nu pierde și mai mult contactul cu... Citiți mai mult · CS Dinamo Discurs manifest în direct la Radio ...

グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報を入手したり、動画をシェアすることができます。

メンバー

• Mansi Kothari
    Mansi Kothari
  • Ý Như
    Ý Như
  • Jkmuf fhgfdhg
    Jkmuf fhgfdhg
  • Jatin Sharma
  • gadoho8734

©2023 by Chocolate de rêves. Proudly created with Wix.com

bottom of page