top of page

My Siteグループ

公開·132名のメンバー

Botoşani vs Dinamo București în direct 18 decembrie 2023

acum 16 ore — Dinamo București vs Oțelul Galați începe la ora 20:45 pe Stadionul Arcul de Triumf, în direct pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

FC Botoșani: Forma echipei, știri și statistici Finanțatorul Valeriu Iftime i-a anunțat pe jucători: „Dacă ne bate Dinamo, gata, închidem, tragem obloanele”. Așadar, confruntarea din această rundă este decisivă pentru antrenorul Patache și pentru elevii săi. Echipa moldoveană și-a creat ocazii de gol în ultimele partide, dar defensiva a fost foarte slabă. Doar cu Rapid nu a primit gol. Costin Bordușanu, Gregorio, Politic Statistica meciurilor directe FC Botoșani v Dinamo Bucuresti Cele două combatante s-au mai întâlnit de 23 de ori. În 5 din ultimele 6 jocuri s-au marcat minim două goluri. Botoșănenii au câștigat cu 4-0 ultimele două confruntări de acasă cu bucureștenii. Cote pentru FC Botoșani v Dinamo Bucuresti Moldovenii au cea mai slabă defensivă din campionat. Betano bet oferă cota 1. Dinamo se află pe ultimul loc în clasamentul formei, fără niciun punct luat în ultimele 5 etape, golaveraj 2-7. Echipe probabile Echipă probabilă FC Botoșani Portar Ducan Fundași R. Benzar, Mutombo, Pius, Dragu Mijlocaşi G. David, Dican, Florescu Atacanţi Ngoma, Drole, Friday Echipă probabilă Dinamo Bucuresti Golubovic Lucas, Patriche, Bena Moura, Ilic, N. Roșu, Cr. „Eu nu simt că banca tehnică e problema noastră. Am avut și avem antrenori foarte buni, de la care am învățat multe, am primit sfaturi bune pe care le-am asimilat și care m-au ajutat. Am mai spus-o, poate să vină și Mourinho, n-are ce să ne facă! Acum avem un antrenor bun, tânăr, Patache, care cunoaște fenomenul”, este părerea lui Eduard Florescu, jucător care a contribuit la 11 reușite ale echipei sale (din 18), cu 7 goluri și 4 assist-uri. Clasament SuperLigă / Foto: Captură @digisport. ro Ce a spus Zeljko Kopic înaintea meciului FC Botoșani - DinamoAbonații RCS-RDS mai pot viziona jocul pe aplicația Digi Sport și pe siteul digisport. ro, pe teritoriul României”Asta e realitatea, trebuie să jucăm doar la victorie. O să dau totul pentru victorie, văd că și jucătorii fac asta. Sunt sigur că vom fi la un nivel bun, suficient cât să câștigăm. Vom încerca să facem pe teren tot ce am pregătit la antrenament. Avem jucători suficienți, Amzăr era important, dar sper ca jucătorii care vor intra să se ridice la un nivel bun. „Asta e realitatea, trebuie să jucăm doar la victorie. O să dau totul pentru victorie, văd că și jucătorii fac asta. Sunt sigur că vom fi la un nivel bun, suficient cât să câștigăm. Jucătorii lui Dinamo simt diferența de nivel dintre Liga a 2-a și Liga 1, nu e ușor pentru ei. Simt că vor să crească, muncesc mult, în privința asta nu am de ce să mă plâng”, a sintetizat Kopic. Contra celor de la Universitatea Cluj, Amzăr a primit al 7-lea cartonaș galben din acest sezon și va fi suspendat. Cel mai probabil, în locul său va intra Cristi Costin. Și Bani este suspendat pentru cumul de "galbene". Spre deosebire de bucureșteni, care au mai învins și pe Voluntari, Botoșaniul este singura fără victorie în 20 de etape! Cine pierde va avea șanse și mai puține să rămână în SuperLigă. Distanța față de pozițiile de baraj ar fi de 13 puncte, în cazul lui Dinamo, sau de 14 puncte, în situația Botoșaniului. Și ar mai fi câte un meci de jucat în 2024, fără să se poată aduce vreun jucător nou, plus 9 jocuri în 2024 înaintea play-out-ului. Va fi greu de recuparat în condițiile în care echipele care trebuie ajunse acum șunt UTA și Poli Iași, plus Voluntari și FCU Craiova. Jucătorii lui Dinamo simt diferența de nivel dintre Liga 2 și Liga 1, nu e ușor pentru ei. Simt că vor să crească, muncesc mult, în privința asta nu am de ce să mă plâng. Nu e cel mai fericit moment să fii acum la Dinamo. Știm unde suntem și vrem să ieșim din situația asta”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința de presă. Ce a spus patronul Valeriu Iftime înaintea jocului FC Botoșani - Dinamo”Ce să facem?! Fotbalul e un joc, câștigă unul, pierde altul. Până la urmă, dacă nu vom mai fi în Liga 1 nu va veni sfârșitul lumii, deși ar fi păcat pentru noi. Cu Dinamo verificăm ultimul pașaport de a ne mai lupta în acest campionat. FC Botoșani este pe poziția a 15-a în clasamentul formei, cu 3 puncte obținute în ultimele 5 jocuri, golaveraj 5-8. Dinamo Bucuresti: Forma echipei, știri și statistici Dinamo vine după cinci înfrângeri la rând și este într-o situație foarte complicată. UTA și Poli Iași, primele echipe de deasupra liniei retrogradării directe, sunt la 13 puncte distanță. Dacă punctele s-ar înjumătăți în acest moment, „câinii” ar avea de recuperat 7 ca să nu retrogradeze automat, ceea ce ar fi dificil spre imposibil. Botosani vs Dinamo Bucuresti H2H 18 dec 2023 Head Botosani - Dinamo Bucuresti H2H. Head to head statistics and prediction, goals, past matches, actual form for Liga I. Compare teams statistics. Botoşani vs Dinamo București în direct 18 decembrie 2023 acum 15 ore — Botoşani vs Dinamo București în direct 18 decembrie 2023 Transmitere live Actualizăm formațiunile de echipă și line-up-urile pentru FC ... Dinamo Bucuresti | Bucharest Dinamo Bucuresti a fost în direct. 6z · 󰟠. 󰟝. Conferinta de presa: Dinamo - U Dinamo București vs Oțelul Galați începe la ora 20:45 pe Stadionul Arcul de ... FC Botoşani - Dinamo, 20:45, Digi Sport 1. EXCLUSIV 16 mar. 2018 — Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti. Ma 03.04.2018 19:00. FC Botoşani Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de ... FC Botoșani - Dinamo, Live Video 20:00, Digi Sport 1. Pentru echipa care pierde ar semăna cu o condamnareUCL: Tragere la sorți optimi de finală, luni, 13:00, DGS 1 SuperLiga: Botoșani - Dinamo, luni, 20:00, DGS 1 Moldovenii stau mai bine decât Dinamo, unul dintre marile cluburi din România. Jucătorii care astăzi sunt antrenați de Alexandru Patache (36 de ani) au învins de 10 ori de-a lungul anilor și au pierdut de 9 ori, iar 5 jocuri au fost remize. Dinamo București - rezultate, program meciuri, FC Botoșani Scoruri și program meciuri Dinamo București - urmărește livescore și rezultatele echipei Dinamo București, programul meciurilor și detalii meciuri pe ... Pozitie in clasament FC BOTOSANI SuperligaClasament - Superliga MJ V E Î GM GP Formă G P 1 FCSB 20 12 5 3 35 19 VEÎVV 16 41 2 FC CFR 1907 CLUJ 9 6 33 21 ÎEÎEE UNIVERSITATEA CRAIOVA 29 EÎVVV 8 4 FC RAPID 1923 34 22 EÎEÎE 32 SEPSI OSK 7 26 24 VVVÎE FC UNIVERSITATEA CLUJ 28 27 ÎVVVE FC FARUL CONSTANTA 30 31 EVVÎE -1 AFC HERMANNSTADT 10 ÎVÎEE FC PETROLUL EÎEVE SC OTELUL GALATI 11 VÎVÎV FCU 1948 CRAIOVA VVÎVÎ -2 FC VOLUNTARI ÎVEVE -7 13 POLI IASI EVÎEE -4 23 14 UTA ARAD EÎVEÎ -5 15 DINAMO BUCURESTI 31? ÎÎÎÎ -21 FC BOTOSANI 0 18 37? ÎEÎE -19 Locurile 1-6 intră în play-off (tur-retur, in total 10 etape). Locurile 7-16 vor continua în play-out (manșă unică, in total 9 etape). Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Primul meci, acum 10 ani, a fost o victorie, 1-0 cu gol Țucudean, și tot o victorie a fost și ultimul jucat de ele, tot 1-0, cu autogol Ducan în minutul 90+5. FC Botoșani - Dinamo, Live Video 20:00, Digi Sport 1 Dacă una dintre echipe va pierde, va rămâne la 13 sau, respectiv 14 puncte de locurile de baraj Diseară vom avea un meci între ultimele două echipe din clasament, însă cu siguranță va fi o încleștare specială. FC Botoșani – Dinamo, Live Video 20:00 acum 2 ore — FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (14.08.2023) Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de ...

グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報を入手したり、動画をシェアすることができます。

メンバー

• Mansi Kothari
    Mansi Kothari
  • Ý Như
    Ý Như
  • Jatin Sharma
  • gadoho8734
  • Ivory County
    Ivory County
bottom of page