top of page

My Siteグループ

公開·103名のメンバー

(canlı yayın tv!) İstanbulspor AŞ Trabzonspor Kulübü canlı 19 Aralık 2023

16 Eyl 2022 — Trabzonspor Kulübü, kaleci Uğurcan Çakır'ın sözleşmesinin 5 yıl ... Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa ...

Oyun kurmayla alakalı olarak da şunu söyleyebilirim; ben, her zaman temiz ve net bir şekilde topu ayağından çıkarmayı seven bir oyuncuyum. Hep bir şekilde takım arkadaşımla topu buluşturmayı seven, risk almadan, net bir şekilde topu adrese göndermeyi seven birisiyim. Uzun pas atmayı çok fazla sevmiyor, söylemiş olduğum gibi daha direkt olarak net toplar vermeyi seviyorum. Şu ana kadar performansımdan memnun, mutlu olduğumu söyleyebilirim. Trabzonspor, İstanbulspor maçına odaklandıFenerbahçe'nin başarılı defansı Alexander Djiku, kulüp televizyonunda yayınlanan 'Günün Röportajı' programının konuğu oldu. Sakatlık sürecinden bahseden Djiku, ligde oynayacakları Kayserispor ve Galatasaray maçlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Sakatlık sonrası takıma galibiyetle döndüğünü hatırlatan Djiku, 'Öncelikle mutlu olduğumu ifade etmeliyim. Sakatlıktan sonra takıma yeniden geri döndüğüm için mutluyum. Dolayısıyla takım arkadaşlarımla yeniden aynı mücadeleyi verebilmek beni mutlu ediyor. Tabii galibiyetle de dönmüş olmak beni mutlu etti. 'Takıma katkı sağlayabilmek adına iyi bir performans ortaya koymak istedim'Sarı-lacivertli formayla yavaş yavaş kalitesini ortaya koymaya çalıştığını ifade eden başarılı oyuncu, 'Açıkçası ilk zamanlar yapılan eleştirilerin normal olduğunu düşünüyorum. Radyo-1 Dinle MAÇ NAKLEN YAYINI ((TSL) İSTANBULSPOR-TRABZONSPOR / GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ-YUKATEL ADANA DEMİRSPOR Trendyol Süper Lig Karşılaşmalarının Naklen Yayını ... Transfermarkt. Necmi Kadıoğlu Stadyumu - İstanbulspor ... İstanbulspor canlı skor, Sırala: En Eski. Zorlu karşılaşma Kırbıyık Holding Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi. Bandırmaspor İstanbulspor final maçı ne ... İstanbulspor İstanbulspor. 16.702 beğenme · 160 kişi bunun hakkında konuşuyor. İstanbulspor A.Ş Resmi Facebook Sayfası / Official Facebook Page of Istanbulspor A.S. Canlı Yayın - Fenerbahçe SK18 ARALIK 2023 PAZARTESİ 09:30 TARİHTE BUGÜN 09:40 ARMAMIZIN GÜCÜYLE (Danielle Alice Steer) 10:00 HATAY B. ŞEHİR BLD. – FENERBAHÇE PAROLAPARA (17. 12. 2023) 12:00 GÜRSEL TURİZM VOLEYBOL ŞUBE OTOBÜS TESLİMİ CANLI 12:15 TARİHTE BUGÜN 12:30 FENERBAHÇE ALAGÖZ HOLDİNG – OGM ORMANSPOR (16. 2023) 14:00 HABER CANLI 14:15 FENERBAHÇE GÖKSEL ÇELİK – BAĞCILAR ENG. (16. 2023) 16:00 HABER CANLI 16:15 TARİHTE BUGÜN 16:30 GÜNÜN RÖPORTAJI (Alexander Djiku) 17:00 YILDIZ TAKIMI (BURAY) 18:00 AVRUPADAN FUTBOL 18:30 GÜRSEL TURİZM VOLEYBOL ŞUBE OTOBÜS TESLİMİ TEKRAR 18:55 SOSYAL MEDYA GÜNLÜĞÜ CANLI 19:07 ANA HABER CANLI 19:30 SMAÇÖR (EDA ERDEM DÜNDAR) 20:00 GÜNÜN RÖPORTAJI (Alexander Djiku) 20:30 SPORTİF (DERİN ATAKAN) 21:00 ANALİZ FENERBAHÇE (KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE) 21:15 FENERBAHÇE GÜNLÜĞÜ CANLI 21:30 TAM SAHA PRESS 23:00 GÜRSEL TURİZM VOLEYBOL ŞUBE OTOBÜS TESLİMİ TEKRAR 23:30 TOP TEN (KAYSERİSPOR – FENERBAHÇE) 23:45 GECE HABERİ CANLI 00:00 TAM SAHA PRESS TEKRAR 01:30 GÜNÜN RÖPORTAJI (Alexander Djiku) 02:00 FENERBAHÇE – SPARTAK TRNAVA (14. İstanbulspor vs MKE Ankaragücü, Takım Form, 22.10.2023 22 Eki 2023 — MKE Ankaragücü Spor Kulübü Mikrofon simgesi tıklanabilen maçlarda ise karşılaşmanın canlı anlatımını yazılı olarak görüntüleyebilirsiniz. Yani geçişe çok müsait bir oyun var, kontra atağa dayalı bir oyun olduğunu, daha doğrusu geçişe dayalı bir oyun olduğunu söylemeliyim. Dolayısıyla çok fazla gol oluyor burada. Çünkü çok fazla açık alan bulabiliyorsunuz. Tabii ki bu da izleyenleri mutlu eden bir şey. Aynı şekilde burada çok fazla tecrübeli oyuncu olduğunu da söyleyebilirim ki takım içerisinde de çok fazla tecrübeli oyuncu var. Onlar ligi gayet iyi bir şekilde biliyorlar. Fransa ile alakalı olarak şunu söyleyebilirim; Fransa daha taktiksel mantaliteye dayalı bir lig. Daha çok topa sahip olmayı hedefleyen bir lig. Tabii ki de bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Taraftarlarımız, camiamız benden mutluysa tabii ki ben de aynı şekilde kendimi mutlu hissederim. Ben de performansımı en iyi şekilde göstermeye devam edeceğim' ifadelerini kullandı. 'Buraya gelmeyi tercih ettim'Transfer süreci ve kararıyla ilgili Djiku şunları söyledi: 'Ben, kariyerime Fransa'da başladım ve oradaki takımlarda forma giymeye devam ettim. Sonrasında farklı bir ülkede oynayarak bir tecrübe elde etmem gerekiyordu. O olgunluk yaşına geldiğimi de düşünüyordum. Dolayısıyla da Fenerbahçe'yi seçtim. Buraya gelmeyi tercih ettim. İyi bir şekilde de adapte olduğumu düşünüyorum. Tabii bu adaptasyonda ülkemin milli takımında da, Gana'da da oymamış olmak benim adaptasyonumu olumlu anlamda arttırmış oldu. Sonrasında da söylemiş olduğum gibi buraya adapte oldum ve iyi bir şekilde devam ediyorum. ' 'Burada kontra atağa dayalı bir oyun olduğunu söylemeliyim'Türkiye ve Fransa ligini karşılaştıran Djiku, 'Oyun burada daha çok açık bir şekilde oynanıyor. Trabzonspor canlı skorları, maç sonuçları, fikstür, İstanbulspor - Trabzonspor canlı | Futbol, TürkiyeYARDIM: Şu anda Futbol/Türkiye bölümünde yer alan Trabzonspor canlı skorları sayfasında bulunuyorsunuz. Flashscore. com. tr Trabzonspor canlı skorlarını, ilk yarı ve maç sonucu bilgilerini, puan durumunu ve maç bilgilerini sunar. Trabzonspor skorlarının yanında Flashscore. Oradaki takımlar bunu daha çok hedefliyorlar. Burada daha direkt bir oyun söz konusu. Fiziksel olarak farklılıklardan söz edecek olursam bana göre fiziksel anlamda hemen hemen aynı bir durum söz konusu. Fiziksel seviyenin aynı olduğunu düşünüyorum. Burada da fiziğe dayalı bir oyun olduğunu söyleyebilirim ve güçlü oyuncular var. Koşu seviyesi de bana göre hemen hemen aynı olduğunu söyleyebilirim. Burada da koşu seviyesi yüksek. İstanbulspor AŞ - Trabzonspor Maç İstatistikleri Süper Lig, İstanbulspor AŞ - Trabzonspor maç istatistikleri. Tahminleriniz için Atılan Goller, Yenen Goller, Gol Atamadığı Maçlar, KG VAR ve daha fazla ...

グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報を入手したり、動画をシェアすることができます。

メンバー

bottom of page